انتشار کتاب جمعیت و شناسنامه ایلات کهکیلویه سال ۱۳۴۷

موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران اقدام به باز نشر یکی از پژوهش‌های بی نظیر و تاریخی گروه عشایری موسسه کرد. این کتاب که به همت استاد جواد صفی‌نژاد نوشته شده اطلاعات جامعه ایلی و زیر شاخه‌های آن را در منطقه کهگیلویه در دهه ١٣۴٠ خورشیدی به تفصیل در خود دارد. خواننده کناب با ساختار اجتماعات ایلی و مکان استقرار آن‌ها در پهنه سرزمین کهگیلویه و بویر احمد بویژه مکان‌های گرمسیری و سردسیری کوچ و زندگی منظم و سامان یافته عشایر این خطه از سرزمین ایران آشنا می‌شود. کتاب سند بی‌بدیلی برای شناخت زندگی پویای عشایری در دهه ١٣۴٠ و پایه‌ای برای شناخت مسیر تحولات اجتماعی عشایر کشور محسوب می‌شود. گزارشی که مبنای کتاب بوده را جواد صفی‌نژاد زیر نظر دکتر نادر افشار نادری برای سازمان عمران کهگیلویه تهیه کرده بود.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید