دانش سنتی مدیریت آب در ایران

مداخلات گسترده در طبیعت و بهره برداری های سودجویانه از منابع آب در طول سال های گذشته سبب بحران آب در کشور شده است. در این شرایط توجه به آب و حفظ و نگهداری منابع آبی اهمیت زیادی دارد. جلسه دانش سنتی مدیریت آب در ایران که با همکاری موسسه و انجمن انسان شناسی ایران برگزار می شود به بیان تجربه های ایرانیان در چگونگی نگهداشت این منبع با ارزش می پردازد و استاد جواد صفی نژاد پژوهشگر پیشکسوت موسسه و استاد دکتر احمد اسپهبد، هر یک از رشته تخصصی جداگانه به بیان دیدگاه های خود می پردازند. نشست روز چهارشنبه ۵ آذر ماه جاری ساعت ۱۷ در محل سالن کنفرانس انجمن ها واقع در طبقه اول دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران به نشانی بزرگراه آل احمد، جنب بیمارستان شریعتی برگزار خواهدد شد. موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی شما را به شرکت در این نشست دعوت می کند.

نوشته های مشابه