دسته‌بندی نشده

دومین جلسه از سلسه نشست های فهم جامعه ایرانی

به گزارش روابط عمومی موسسه، دومین جلسه از سلسله نشست های فهم جامعه ایرانی با موضوع “انقلاب پارادایمی در جهان و ایران” با حضور جناب آقای دکتر ابراهیم فیاض عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، روز چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ با حضور دانشجویان و خبرنگاران روزنامه ها، رسانه های الکترونیکی و صدا و سیما، وهمچنین اساتید دانشگاه  در موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی برگزار شد.

در ابتدای نشست، دکتر احمد نادری رئیس موسسه به اتفاقات چند سال اخیر در جهان پرداخته و به اتفاقاتی که در حوزه عینیت جهان رخ داده، نظیر عوض شدن نظم جهانی در دهه اول قرن بیست و یکم و همچنین چرخش های قدرت در حوزه بین الملل و برخاستن موج راست گرایی در کشورهای مختلف دنیا؛ اشاره نمود.

در ادامه دکتر فیاض ضمن اصلاح گردش پارادیمی به انقلاب در پارادایم سخنرانی خود را اینگونه آغاز کرد: پارادیم ها از مفاهیم مهم در اکنون دنیا و ایران هستند که نیاز است به آن توجه دقیق صورت گیرد که موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی  در این راستا پیشگام شده است.

گزارش کامل را می توانید در بخش نشست های علمی سایت موسسه دنبال کنید.