معرفی فصلنامه مطالعات و تحقیقات اجتماعی در ایران

فصلنامه علمی – پژوهشی مطالعات و تحقیقات اجتماعی در ایران با هدف نشر تحقیقات نظری و تجربی در حوزه علوم اجتماعی به طور عام و شناسائی مسائل اجتماعی جامعه ایران و ارائه راهکارهای عملی برای آن، به طور خاص، مبادرت به انتشار مقاله‌های پژوهشی (مقالات مستخرج از طرح‌های تحقیقاتی و رساله های دکتری) و مقالات تحلیلی، می نماید. مقاله‌های دریافتی پس از تأئید اولیه هیأت تحریریه و داوری تخصصی، به چاپ خواهد رسید.

ضریب تأثیر اعلام شده برای فصلنامه در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)؛ ۰/۱۰۷ است.

قابل توجه نویسندگان محترم

بنا بر مصوبه جلسه مورخ ۹۵/۱۱/۱۱ هیات تحریریه فصلنامه مطالعات و تحقیقات اجتماعی در ایران، مقالات مستخرج از طرح های پژوهشی و رساله های دکتری  در اولویت بررسی فصلنامه هستند.

بنا بر مصوبه مورخ ۹۵/۳/۱۷ هیئت تحریریه فصلنامه مطالعات و تحقیقات اجتماعی در ایران به منظور تأمین بخشی از هزینه­ ها، نویسندگان محترم مقالاتی که مقاله ارسالی شان در جلسه هیأت تحریریه مورد تأئید اولیه قرار گرفته است، می‌بایست هزینه داوری و انتشار مقاله را طی دو مرحله به شماره حساب ۵۲۲۵۴۱۸۰۲۰ بانک ملت شعبه دانشگاه به نام مؤسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی با شناسه پرداختِ ۲۹۰۴۲۰۲۲۰۲۱۰۲، واریز و تصویر فیش آن را به ایمیل فصلنامه ارسال کنند. مرحله اول: هزینه داوری مقاله مبلغ ۵۰۰۰۰۰ ریال؛ مرحله دوم: هزینه انتشار مقاله (بعد از پذیرش نهائی داوران) ملبغ ۳۰۰۰۰۰۰ ریال. قرار گرفتن مقاله در فرایند داوری منوط به پرداخت وجه مرحله اول است.

نوع نشریه: فصلنامه

شماره مجوز علمی _ پژوهشی:۳/۱۸/۱۹۷۵۲۳

شماره استاندارد بین المللی (شاپا)

نسخه چاپی: ۵۲۵۴-۲۳۲۲