معرفی مجله علمی-تخصصی ترجمان پژوهش‌های ارتباطی

مجله علمی-تخصصی ترجمان پژوهش‌های ارتباطی، نخستین نشریه‌ای است که به طور حرفه‌ای و کاربردی به انعکاس مقالات معتبر و نمایه شده منتشره در نشریات معتبر بین‌المللی می‌پردازد. سفارش ترجمه و گزینش مقالات بر عهده دبیران و اعضای هیات تحریریه است. راهبرد اصلی این مجله انعکاس ترجمه مقالات علمی-پژوهشی یا ترویجی است که در حوزه ارتباطات و فرهنگ، بدنبال انجام پژوهش‌های میدانی و یا مطالعات اسنادی به رشته تحریر درآمده و به چاپ رسیده است. تاکید این نشریه بر گزینش مقلاتی است که مخاطبان پژوهشگر و دانشجوی ایرانی و فارسی زبان بدلیل عدم آشنایی با زبان مقاله، از بهره‌گیری آن محروم می‌گردند.

نشریه ترجمان پژوهش‌های ارتباطی از کلیه اساتید، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران حوزه ارتباطات و فرهنگ آشنا به زبان‌های خارجی دعوت می‌کند تا با مراجعه به پایگاه‌های معتبر نشریات علمی، و مطالعه مقالات منتشر شده در چند سال اخیر که حاوی مطلب علمی ارزنده و یافته‌های پژوهشی درخورد توجهی است، مقاله‌ای را گزینش و پس از مشورت و اخذ تایید دبیر سرویس زبان مربوطه به ترجمه و ارسال آن اقدام نمایند.

صاحب امتیاز:

موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران

مدیر مسئول:

حسین ایمانی جاجرمی

سردبیر:

محمدمهدی فتوره‌چی

هیات تحریریه:

علی‌رضا دهقان نیری، حسین‌علی افخمی، غلامرضا آذری، حسین کیانی، علی نورزاد، سید تقی کمالی، صبا خسروی

وبلاگ نشریه:

ایمیل نشریه: