نشست خبری سرپرست دانشگاه تهران

دکتر محمود نیلی‌احمدآبادی سرپرست دانشگاه تهران در اولین نشست خبری خود تأمین منابع مالی از فعالیت‌های پژوهشی را جزء دستور کار دانشگاه دانست و توضیح داد دانشگاه تهران در این زمینه پیش‌رو است و پژوهش‌های کاربردی مشترکی با وزارتخانه‌های مختلف داشته است. البته این امر با حد مطلوب فاصله زیادی دارد. ایشان با بیان اینکه دانشگاه تهران از کمبود منابع مالی رنج می‌برد، اظهار کرد:  اگر دولت و مجلس معتقدند دانشگاه تهران نماد آموزش عالی است، باید آن را تقویت کنند. البته ۲۰ تا ۲۵ درصد منابع مالی از سازمان توسعه و سرمایه‌گذاری دانشگاه تهران تأمین می‌شود. سرپرست دانشگاه تهران در ادامه به هشتادمین سال تاسیس دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت: جشن هشتادمین سال تاسیس دانشگاه تهران مروری بر آموزش عالی ایران با ساختار نوین است. تاریخ دانشگاه تهران بخش بزرگی از تاریخچه آموزش عالی در ساختار نوین است. به همین دلیل مرور تاریخچه آن، مرور آموزش عالی ایران است. نیلی افزود: تقدیر از عملکرد فارغ‌التحصیلان دانشگاه تهران در ۸۰ سال اخیر یکی از برنامه‌های هشتادمین سال تاسیس دانشگاه تهران است که این عملکرد ضمن تقدیر از پژوهشگران، چراغ راه دانشگاه است.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این نشست مراجعه شود به

نوشته های مشابه