بررسی نقش، جایگاه و امکان سنجی تشکل‌های غیردولتی و مردم نهاد و مشارکت عمومی در تحقق طرح‌های توسعه و عمران

چرا طرح های توسعه و عمران مانند طرح جامع شهر که با زحمت و هزینه زیاد تهیه می شوند، عموما در دستیابی به اهداف خود با مشکل مواجه می شوند؟ آیا متغیر مشارکت مردم می تواند به حل این مساله کمک کند؟ می دانیم که یکی از شروط اصلی مشارکت، آگاهی و اطلاع از موضوع مشارکت است، در این صورت میزان آگاهی مردم از طرح های توسعه و عمران چقدر است؟ متخصصان در این زمینه چه ایده هایی دارند؟ این ها بخشی از مهمترین پرسش هایی بود که به تعریف یک طرح مطالعاتی به کارفرمایی معاونت معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی و انجام آن از سوی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران انجامید. در نشست سه شنبه ۹ مرداد ماه ۱۳۹۷ مهمترین یافته ها و پیشنهادهای این طرح مطالعاتی ارایه خواهند شد.