گزارش فعالیت های دوساله موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی در سال های ۱۳۳۷ تا ۱۳۳۹

به مناسب پنجاه و هشتمین سال آغاز فعالیت موسسه سند گزارش فعالیت های دوساله موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی در سال های ۱۳۳۷ تا ۱۳۳۹ که از سوی رئیس وقت موسسه شادروان جناب آقای دکتر غلامحسین صدیقی تهیه شده بود به همراه سند مصوبه ۲۵ فروردین ۱۳۳۷ شورای دانشگاه مبنی بر موافقت با تاسیس «موسسه علوم اجتماعی» در دانشکده ادبیات در سال ۱۳۳۷ تقدیم می شود. این دو سند از جمله اسناد نایابی هستند که بطور مستند داده های متقنی را برای تاریخ علوم اجتماعی در ایران فراهم می کنند و با تلاش همکاران موسسه به دست آمده اند. در گزارش مذکور اطلاعات مفیدی در باره دروسی که در موسسه در سال های نخست فعالیت تدریس می شده و اساتید آن به همراه فهرست نخستین دانش آموختگان فوق لیسانس علوم اجتماعی در ایران وجود دارد.

گزارش فعالیت های دوساله موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی در سال های ۱۳۳۷ تا ۱۳۳۹را می توانید از بخش کتابخانه سایت دانلود کنید.

نوشته های مشابه