فراخوان ترجمه مقاله برای مجله ترجمان پژوهش‌های ارتباطی

فراخوان:

مجله ترجمان پژوهش‌های ارتباطی از نشریات علمی- تخصصی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران است که با هدف گسترش ادبیات و مفاهیم حوزه رسانه و نیز ارتقای سطح دانش افراد در زمینه‌های علمی جدید راه اندازی شده است.

از کلیه اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و محققان حوزه رسانه و ارتباطات که به یکی از زبان‌های خارجی آشنایی دارند دعوت می‌گردد تا برای شماره 4 این نشریه با موضوع آموزش الکترونیکی 2 و رسانه‌های آموزش محور، با مراجعه به پایگاه‌های معتبر نشریات علمی و مطالعه مقالات نمایه شده منتشره (ترجیحا 2012 به بعد) که حاوی مطالب علمی ارزنده و یافته‌های پژوهشی درخور توجهی است مقاله‌ای را گزینش و ابتدا چکیده و مشخصات اصلی مقاله و آدرس دانلود آن را تا تاریخ 96.4.10 به پست الکترونیکی (m_haghshenas@ut.ac.ir) ارسال نموده و پس از اخذ تاییدیه سردبیر به ترجمه آن اقدام نمایند.

مدیر مسئول: دکتر حسین ایمانی جاجرمی

سردبیر: دکتر محمدمهدی فتوره چی