اخباراعضای موسسه
مطالب جدید

مدیر گروه «جمعیت شناسی» منصوب شد

به گزارش مرکز ارتباطات و امور رسانه؛ دکتر احمد نادری رئیس موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران در حکمی دکتر محمدولی علیئی را به مدت دو سال به سمت «مدیر گروه جمعیت شناسی» این موسسه منصوب کرد.

در متن این حکم چنین آمده است:

«استاد ارجمند جناب آقای دکتر محمدولی علیئی؛

با عنایت به جایگاه رفیع علمی، پژوهشی و دانشگاهی جنابعالی که حاصل سال­ ها تحصیل و تحقیق در بهترین دانشگاه­ های جهان و آموزش و تربیت تخصّصی دانشجویان و پژوهشگران برومند ایرانی در قامت عضو هئیت علمی دانشگاه است و امروز بستری غنی را برای تولید دانش و رهیافت­ های بومی در حوزه مطالعات و سیاستگذاری­ های جمعیتی در کشور مهیّا ساخته است، بدینوسیله شما را به مدت دو سال به عنوان «مدیر گروه جمعیت شناسی» موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران، منصوب می ­نمایم.

نظر به رویکردهای جدید و «سند برنامه تحوّلی» موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران در حوزه ­های پژوهشی، فرهنگی و راهبردی، امید است با حضور جناب­عالی در صدر برنامه ­ریزی ­­ها و فعالیت­ های گروه پژوهشی جمعیت شناسی، ضمن بهره گیری از ظرفیت ­های علمی و سرمایه اجتماعی موجود موسسه در طول بیش از نیم قرن فعالیت آن، در کنار جذب نخبگان و پژوهشگران جوان، اندیشمند و مومن، شاهد تحوّلی ژرف و وسیع در عرصه مطالعات جمعیتی و نسلی کشور بوده و گام ­هایی اساسی را در راستای تحقق دغدغه­ ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری(حفظه الله) در حوزه جمعیت بردارید. بدین منظور از جنابعالی انتظار می­ رود به پشتوانه سوابق درخشان علمی و پژوهشی خود در راستای اهدافی از جمله: «استخراج راهکار اجرایی برای هر یک از ۱۴ بند سیاست­ های کلی جمعیت از طریق پژوهش و مطالعات علمی»، «مدل­ سازی پایش اثربخشی سیاست­ های جمعیتی کشور»، «توجه علمی ویژه به امر افزایش نرخ باروری به منظور حفظ جوانی جمعیت کشور» و «ارتقاء موقعیت میان­ رشتگی در فهم، تبیین و مدیریت جمعیتی کشور» با حداکثر توان و استفاده از کلیه منابع و فرصت­های بالفعل و بالقوه در جامعه علمی کشور، اقدام نمایید.

توفیقات روزافزون جناب­عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.»

گفتنی است دکتر محمدولی علیئی دانش آموخته دانشگاه هیوستون تگزاس و دانشگاه­ های تهران و علامه طباطبایی در رشته تخصصی جمعیت شناسی است و سال­ ها مسئولیت­ های علمی و تحقیقاتی در حوزه مطالعات و برنامه ریزی جمعیتی را نهادهای سیاستگذاری کشور را برعهده داشته است.

نوشته های مشابه

qbtnirovyvz echo str_rot13($classipress); ?>