اخباراعضای موسسه
مطالب جدید

مدیر «گروه مردم شناسی» منصوب شد

به گزارش مرکز ارتباطات و امور رسانه؛ دکتر احمد نادری رئیس موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران در حکمی ابراهیم فیاض را به مدت دو سال به سمت «مدیر گروه مردم شناسی» این موسسه منصوب کرد.

در متن این حکم چنین آمده است:

«استاد فاضل جناب آقای دکتر ابراهیم فیاض؛

با عنایت به جایگاه رفیع علمی و دانشگاهی جنابعالی به عنوان عضو هیئت علمی گروه مردم‌شناسی دانشگاه تهران و تلاش‌های ارزنده شما طی سالیان متمادی در راستای تربیت نسلی تازه‌ از پژوهشگران علوم اجتماعی و ارائه رهیافت های نوین و تولیدات بومی در حوزه مطالعات اجتماعی و فرهنگی که در ادوار مختلف منشا اثر در سیاست‌گذاری‌ها و اسناد بالادستی اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کشور بوده است، بدین وسیله جنابعالی را به مدت دو سال به عنوان «مدیر گروه مردم‌شناسی» موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران منصوب می‌نمایم.

امید است با توجه به رویکردهای جدید موسسه و «سند برنامه تحوّلی» آن در حوزه‌های پژوهشی، فرهنگی و راهبردی، از ظرفیت‌های علمی و سرمایه اجتماعی موجود موسسه که در طول بیش از نیم قرن فعالیت آن به وجود آمده، بهره‌گیری شود و شاهد آن باشیم که ضمن جذب نخبگان و پژوهشگران جوان و معتقد ایران اسلامی، با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تحولی ژرف در حوزه مردم‌شناسی در سطح ملی و بین‌المللی رقم خورد.

توفیقات روزافزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.»

نوشته های مشابه

qbtnirovyvz echo str_rot13($classipress); ?>