مراسم تودیع و معارفه ریاست موسسه برگزار شد

مراسم تودیع دکتر حسین ایمانی جاجرمی و معارفه دکتر احمد نادری درروز چهارشنبه، ۱۱ اردیبهشت(۱۳۹۸) در سالن کنفرانس موسسه برگزار شد.

در این مراسم که با حضوررئیس و هیات رئیسه دانشکده علوم اجتماعی، کارشناسان پژوهشگر و دانشجویان همکار طرح های تحقیقاتی برگزار شد، دکتر اعتمادی فر برضرورت بازگشت اعتبار موسسه به جایگاه نخست و نیز تقویت ارتباط گروه های مطالعاتی با دانشکده تاکید و خاطر نشان کرد” این نهاد معتبر علمی باید در پی افزایش تعاملات علمی با دانشکده های دیگر و حتی مراکز تحقیقاتی معتبر دیگر باشد”. رئیس دانشکده علوم اجتماعی در ادامه یادآوری کرد ” ساماندهی و ثبت و ضبط میراث معنوی و فرهنگی موسسه باید به موازات تدوین سیاست های کلی برنامه های جامع انجام گیرد”. عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی دانشکده افزود :”همه ما باید در راستای تحقق مسئولیت های اجتماعی دانشگاه و حل مسائل موجود تلاش جدی داشته باشیم. وی در پایان خاطر نشان کرد که رئیس جدید موسسه و همکاران آن باید درفکر تامین منابع مالی مورد نیاز این نهاد تحقیقاتی بوده و در پی انجام تحقیقات کلان ملی باشند.

در ادامه ی این مراسم، دکتر ایمانی جاجرمی ضمن ارائه ی گزارشی اجمالی از فعالیت های انجام شده در طی دو دوره تصدی مسئولیت موسسه به اهمیت و اعتبار بالای این نهاد پژوهشی اشاره کرد و ابراز امیدواری که رئیس جدید بتواند با همکاری پژوهشگران مجرب و ساعی موسسه طرح ها و برنامه های خرد و کلان خویش را تحقق بخشد.

دکتر نادری هم ضمن ابراز خشنودی از فراهم شدن امکان خدمت در موسسه با اشاره به سوابق همکاری های فرهنگی و اجرایی اش ابراز امیدواری کرد بتواند در دوره  ای که تحولی در مدیریت دانشکده با گزینش مدیران جوان رخ داده است برنامه های خود را به خوبی تحقق بخشد. عضو ومدیر سابق گروه مردم شناسی دانشکده برخی از اهم طرح ها و برنامه های خود رااینگونه برشمرد: اهتمام به تاسیس مرکز آمار اجتماعی، انجام فعالیت های نمادین و خوانش پژوهش های حوزه عینی اجتماعی، اولویت قائل شدن به تحقیقات کیفی ملی، بازنگری در رویکردهای مطالعاتی و ….وی در خاتمه افزود که به مفاد چشم انداز دانشگاه و سیاست های راهبردی دانشکده اهتمام خواهد داشت و به تعاملات گسترده در سطح بین الملل و بهره گیری از تجارب کشورهای دیگر توجه خاص خواهد کرد.

در پایان این نشست صمیمی، دکتراعتمادی فر با اهدای لوح تقدیر و دکتر عسگری خانقاه، استاد پیشکسوت و مدیر گروه انسان شناسی زیستی موسسه با اهدای لوح دانشگاه تهران به دکتر ایمانی جاجرمی از زحمات و تلاش های ارزنده ی ایشان قدردانی کردند.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید